Afstudeerder civiele techniek

Vacature

Bedrijfsprofiel

Wij zijn een innovatief ingenieursbureau gespecialiseerd in het ontwerpen en berekenen van staalframeconstructies voor de woningbouw, utiliteit en industrie. Ons team bestaat uit enthousiaste en ervaren professionals die samenwerken aan uitdagende projecten. Ter uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Constructeur Woningbouw, Utiliteit en Industrie.

Functieomschrijving

Als Constructeur Woningbouw, Utiliteit en Industrie ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen en berekenen van constructies voor diverse projecten. Je maakt berekeningen en ontwerpen voor staalframeconstructies en draagt zorg voor de technische kwaliteit van het project. Daarnaast geef je advies aan opdrachtgevers en collega’s en werk je nauw samen met andere disciplines binnen het projectteam. Je bent verantwoordelijk voor het uitvoeren van constructieve berekeningen en het maken van ontwerpen, rekening houdend met wet- en regelgeving, normen en veiligheidsvoorschriften.

Functie-eisen

  • Afgeronde opleiding HTS/TU Bouwkunde of Civiele Techniek, specialisatie constructies
  • Minimaal 3 jaar ervaring als Constructeur Woningbouw, Utiliteit en Industrie
  • Goede kennis van relevante reken- en ontwerpprogramma’s, zoals SCIA Engineer, RFEM, IDEA Statica, Technosoft, AxisVM, Tekla of Revit
  • Kennis van relevante normen en richtlijnen, zoals Eurocode, NEN, NPR en SBR
  • Ervaring met BIM is een pre
  • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk
  • Zelfstandig, nauwkeurig en resultaatgericht

Aanbod

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie in een dynamische en informele werkomgeving. Je krijgt de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en te groeien in je functie. Wij bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder een marktconform salaris en ruime opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden.

Stuur een mail naar vacature@cfpengineering.com, bel of app naar Cor van Zandwijk 06-10271005 of bezoek ons bedrijf.

Solliciteren

Herken jij jezelf in bovenstaand profiel en wil jij graag deel uitmaken van ons team? Stuur ons dan je cv en motivatie en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.