over ons

CFP Engineering is in 2007 opgericht door ir. C. (Cor) van Zandwijk. CFP Engineering staat voor Cold Formed Profile Engineering en heeft alles te maken met het ontwerpen en analyseren van koudgevormde staalprofielen. CFP Engineering wil een toonaangevend partner zijn bij het ontwikkelen en toepassen van koudgevormde staalprofielen in alle facetten van onze leefomgeving.

 

Wij hebben ambities als het gaat om de toepassing van de koudgevormde staalprofielen in de wereld om ons heen. Ons uitgangspunt is het denken in mogelijkheden en oplossingen. Dat betekent kansen benutten en weloverwogen risico’s nemen. Met nieuwe materie en methoden niet vastroesten in gebaande paden, maar zoeken naar andere oplossingen, innovatieve ideeën of simpelweg een efficiëntere methode. Dynamiek bereik je nooit alleen, dus ondernemen doen we met elkaar.

 

Na een diepgaande specialisering in de koudgevormde staalprofielen, een dosis praktische kennis en ervaring, hebben wij een no-nonsense mentaliteit die resultaatgericht is. Wij willen een partner zijn in het ontwikkelen van duurzame en integrale oplossingen voor alle facetten in de bouw. Onafhankelijk, deskundig en integer zijn de eigenschappen die ons bedrijf kenmerken.

 

Het groot aantal voordelen van de toepassing van koudgevormde staalprofielen wordt tot op heden slechts in beperkte mate benut. Er liggen nog volop kansen en mogelijkheden om de koudgevormde staalprofielen toe te passen in constructies die op dit moment nog ‘traditioneel’ uitgevoerd worden. Het spreekwoordelijk gezegde “onbekend maakt onbemind” geldt ook voor de toepassing van koudgevormde profielen. Ons doel is de onbekendheid weg te nemen en het beminde te creëren.

 

onze kernwaarden

Accuraat

Het rekenen aan koudgevormde staalprofielen vraagt om precisie-analyse. Bij dit dunwandige product is het lokaal geometrisch en fysisch gedrag van groot belang.

 

Innovatief
Koudgevormde staalprofielen zijn bij uitstek geschikt voor innovatieve toepassingen.

 

Gedegen
Elk project vraag zijn eigen specifieke aanpak. Een hoogwaardig eindproduct staat hoog in het vaandel.

 

Snel
De praktijk leert dat het beter vandaag klaar kan zijn dan morgen.

© Copyright - CFP Engineering BV - Op al ons werk is DNR 2005 van toepassing.